Husum bestemt ikke heldige på Frederiksberg - tabte 3-1 til FB

Husum havde længe set frem til den første kamp i foråret efter en lang opstart, og kampen lørdag eftermiddag skulle så udover tre point vise, hvor holdet står lige nu.
Men det blev en stor skuffelse. I kampens første halvdel stod hjemmeholdet langt tilbage, og det var nærmest umuligt for Husum at komme i gennem med målchancer. Så ikke noget at sige til, at første halvleg sluttede 0-0.
I anden halvleg kom det lidt mere gang i den. Efter 51 minutter brændte Husum en stor chance, og bare umiddelbart efter scorer FB til 1-0 på et hovedstød efter hjørne.
Efter 62 minutter tog FB lidt for sløset på et målspark, og det fik Jonas Thomsen udnyttet  til 1-1.
Godt 20 minutter før tid fik FB straffe, og det udnyttede de til at komme foran 2-1. Umiddelbart efter slog hjemmeholdet sejren fast til 3-1, som blev kampens slutresultat.
Hele opgøret var præget af en meget svag dommerpræstation med mærkværdige kendelser i begge ender.
Nu er foråret i gang og Husum kan se fremad mod næste kamp, som er skærtorsdag kl. 14 mod HB.
Dagens store positive ting på Frederiksberg Stadion var alle de tilskuere, der valgte at støtte op om de blåhvide og mødte talstærkt op – og så et besøg af superliga legenden Abdul Sule, der var nede for at se kampen.