Skjold og vinden blæste Husum ud af banen i 1-5 nederlaget i Husumparken

Hold da helt op, så landede maskinen igen. Og det skete eftertrykkeligt. Kampen lørdag eftermiddag i Husumparken mellem Husum og Skjold blev vundet af gæsterne med hele 5-1 efter 2-0 ved pausen.

Her reducerer Sebastisn Stage til 1-2 og bringer nyt håb i kampen, men mere blev det ikke til

Små 10 minutter ind i 2. halvleg fik hjemmeholdet nyt håb, da Sebastian Stage reducerede til 1-2, men Skjold havde alligevel fortsat overtaget Deres indøvede automatismer med 3 til 4 rappe afleveringer sad bare lige i skabet, og på den måde kom de mange meter frem på få sekunder.

Deres målmand var også god til at gribe ind i feltet. 5-1 var måske lige i overkanten, men i de sidste 20 minutter faldt Husum helt sammen. At det blev så voldsomme cifre, skyldes den omstændighed, at gæsterne scorede to gange i de døende minutter.

Den stride blæst havde Husum imod sig efter pausen, og det prægede spillet.

Men dermed kom Husum helt ned på jorden igen efter nogle flotte kampe. Nu kommer der lige en pause, før de blåhvide atter er på banen. Det sker tirsdag den 26. oktober kl. 20 ude mod Hvidovre.

fotograf Christian Christensen var i Husumparken og skød disse indtryk.