Husum bombede videre i endnu en målfest !

For anden kamp i træk var Husum involveret i en sand målfest, da holdet på udebane bankede FA2000 med hele 5-2 efter 3-1 ved pausen. Det er altså ni mål i to kampe – og holdet sprudler af spillelyst og optimisme.

Allerede efter tre minutter kom det første mål, da Jeppe Orbe fandt Mike Stenspil i feltet og han køligt lagde bolden ind med venstre ben.
Husum pressede hjemmeholdet over hele banen og i det 23. minut spillede Mike Stenspil bolden på tværs af feltet til Emil Ohmann, som lobbede bolden over tre FA spillere til 0-2.
Efter en lille halv time havde FA hjørne, og efter noget tilfældigt spil i feltet fik de fumlet bolden ind til 1-2.
Men bare syv minutter senere øgede Husum til 1-3. Magnus Andresen slog et hjørne ind i panden på Yannick Winkel Rasmussen, der scorer sikkert, så Husum kunne gå til pause foran 1-3, en føring der kunne have været større.
Efter pausen fik FA scoret allerede i det 47. minut til 2-3, det slog dog ikke drengene ud. Husum brændte en friløber minuttet efter, men efter 50 minutter erobrede Mike Stenspil bolden i venstre side, trak lidt ind i banen og knaldede bolden over i modsatte hjørne til 2-4. Sandsynligvis rundens bedste mål der blev sparket ind fra 25 meter.
Efter 67 minutter sendte Jeppe Orbe en hurtig Magnus Andresen i dybden, og han scorede sikkert til slutresultatet 2-5. En sejr der sagtens kunne være meget større. Husum var klart bedst over hele linjen.
Næste opgave er fredag den 26. april kl. 18:30 hvor Hvidovre gæster Husum. Efter de seneste kanonkampe håber man at få fyldt Husumparken med en masse fantastiske tilskuere igen.