Husum er inde i en stærk periode med mange mål

– og det gik ud over topholdet Hvidovre fredag aften, som blev sendt hjem fra Husumparken med et sikkert nederlag på 3-1 til de blåhvide.

Hvidovre kom som rækkens duks, mens Husum har scoret mange mål de seneste kampe og er inde en stærk periode. Gæsterne spillede med lange bolde gennem hele kampen, og de fik gevinst af det efter bare to minutter, hvor de bragte stillingen på 0-1.

Men herefter overtog Husum kampen og pressede et Hvidovre hold, der kun forsøgte sig med de lange bolde. Efter 14 minutter spurtede Magnus Andresen ned langs fløjen og sparkede bolden præcist ind til Jeppe Orbe i feltet, der udlignede. Allerede to minutter senere bragte Nicolai Brogaard Husum foran 2-1, da han scorede efter en aflevering fra Jeppe Orbe.
Udeholdet kom ikke til mere i halvlegen, men i det 41. minut faldt en Hvidovre spiller i feltet, og det udløste et meget tvivlsomt straffespark, som Husums keeper Camdeli flot klarede.
Efter 51. minutter spillede Hvidovre bolden rundt i forsvaret, og her kom Mike Stenspil på tværs og erobrede bolden. Han sendte den hurtigt Jeppe Orbe i dybden, og han scorede sikkert til slutresultatet 3-1.
Det var en fuldt fortjent sejr mod et Hvidovre hold, der som nævnt hovedsageligt levede på lange bolde.
Trods den våde start på eftermiddagen dukkede der et talrigt publikum op, og de støttede drengene hele vejen igennem kampen.
Næste opgave er i pokalen allerede tirsdag aften kl. 18:15, hvor Vigerslev Boldklub gæster Husumparken.