Husum gik totalt ned i Hvidovre og tabte hele 0-4

Det er ikke mange dage siden, Husum blev banket med hele 1-5 af Skjold i Husumparken, og som om det ikke var nok, løb de blåhvide ind i endnu en sæk på hele 0-4 til Hvidovre tirsdag aften på udebane.

Det var et bundhold, Husum mødte, men igen fungerede spillet ikke. Jo måske lidt i de første 45 minutter, hvor hjemmeholdet scorede kort før pausen til 1-0. I 2. halvleg gik det i og for sig også nogenlunde indtil det sidste kvarter, hvor Husum faldt helt sammen. I den periode scorede Hvidovre hele tre gange til slutresultatet 4-0. Tænker man tilbage til Skjold kampen, faldt det hele også sammen i de sidste minutter.

Skidt af Husum der allerede på lørdag får besøg af FA 2000’s 2.hold i Husumparken. Den kamp spilles kl. 14.00. Her må det kunne forventes, at hjemmeholdet rejser sig efter de to dårlige kampe.