Husum klarede kun 1-1 i Husumparken mod FA2000/2

De seneste kampe har det ikke kørt allerbedst for Husum. Eftermiddagens kamp gav dog et enkelt point mod bundholdet FA2000/2 i Husumparken. Resultatet blev uafgjort 1-1 efter 0-0 ved pausen.

Hjemmeholdet blev svækket allerede efter 10 minutter, da bedste mand Sebastian Stage blev skadet og måtte gå ud.

Her ligger Sebastian Stage og ømmer sig, desværre var skaden så alvorlig, at han måtte forlade banen

Sædvanligvis blev der gået pænt til stålet, men Husum udstråler bestemt ikke vindermentalitet lige for tiden. Det var endda gæsterne, der i starten af 2. halvleg bragte sig foran 1-0, mens Marius Ladegaard Persson fik udlignet bare syv minutter før tid på en assist fra Kasper Mørk Sørensen. I det ganske glimrende vejr havde omkring et par hundrede tilskuere fundet det belejligt at komme og støtte de blåhvide.

En hovedstødsduel fra kampen. Der blev såmænd gået pænt til den, men Husum er uden selvtillid lige nu.

Næste kamp bliver ude mod Sundby i Kløvermarken. Det er næste lørdag kl. 14.00.