Husum kom hjem fra Bornholm med et enkelt point

Husum var på langtur i weekenden. Helt til Bornholm, hvor de blåhvide mødte NB Bornholm på Nexø Stadion. Her blev det til et enkelt point, hvilket man dog til syvende og sidst var ganske godt tilfreds med. Vi har fået følgende info fra klubben ..

I de første 20 minutter sad vi på spillet, men kampen var præget som så ofte før på Bornholm af en dommer, der dømte alt til hjemmeholdets fordel. Dette viste sig ved at han overså et klokkeklart straffespark til os. Mikkel Bo Eriksen fik afsluttet, og sekunder efter bliver han sparket ned. Men dommerens fløjte forblev tavs.

Herefter kom hjemmeholdet mere ind i kampen, men der skulle stadig bruges hjælp for at blive rigtigt farlige. Efter 29 minutter blev kampens første frispark lavet, og her fik vi gult. Det udnyttede Nexø til at score til 1-0 få minutter efter. Nogle minutter senere slog Nexø så et indlæg, som blev rettet af og gik i nettet til 2-0 som blev første halvlegs resultat.

Efter pausen overså dommeren gang på gang, at Nexøs angribere slog og sparkede, hver gang han kiggede væk. Dette gav meget svære arbejdsbetingelser, og det bekræftede, at dommerstandarden på Bornholm er langt under KS, og desværre ikke bliver bedre. I det 75. minut fik vi endnu et gult (denne gang dog helt i orden) og så blev det ekstra svært.

Men efter 85. minutter slog Emil Ohmann en bold ind i Nexøs felt, og som endte i fødderne på Andreas Blinkilde, der sparkede bolden ind i det lange hjørne til 2-1.

Tre minutter ind i overtiden sparkede Patrick Hansen Andersen bolden ind i Nexø feltet. og imellem venner og fjender kom Mustafa Makki højest og headede bolden sikkert ind bag keeperen til slutresultatet 2-2.

Der var chancer til et par mål mere, men ind ville bolden desværre ikke. På en svær udebane hvor man ofte har dommeren imod sig, så må 1 point være tilfredsstillende efter det flotte comeback.

Næste kamp er på fredag den 8. september kl. 18:30, hvor oprykkerne fra FA 2000 kommer på besøg.

Bells leverer igen god hjemmelavet mad, pølser på grillen og kolde drikkevarer til folket.