Husum med ny træner er i fuld gang med forberedelserne til forårets kampe i Københavnsserien

Husum startede årets fodbold med en helt ny træner, Jesper Falck, og lørdag den 22. januar gik man så i gang med at gøre mandskabet klar til den 2. april, hvor forårssæsonen indledes med en kamp mod FB på Frederiksberg Stadion.
Under første seance fik Jesper Falck lejlighed til at præsentere sig selv og sine ideer overfor spillerne, og siden har man trænet hårdt tre gange om ugen med en kamp hver lørdag. Der bliver løbet en masse under træningen og spillet en hel del positionsfodbold, så følingen kommer tilbage efter en lang pause. Og spillerne har taget godt imod den nye træner. Stemningen er i top !
Der er glædeligvis kommet et par nye ansigter samt et par gamle spillere til truppen. Af nye ansigter er Lutfi Ramadan og Mustafa Makki, mens Shawn Højgaard er kommet tilbage til klubben efter en afstikker til HB, samt Casper Oppenheuser, som er startet op igen.
Indtil nu har Husum spillet tre træningskampe. Den første var ude mod Bagsværd, som blev vundet 3-2. Derefter blev det til et knebent nederlag på 1-2 til Tåstrup i Husumparken, og samme sted blev det 1-1 mod Farum i lørdags.
netavisen 16. februar 22 kl. 14.20