Husum revancherede sidste uges store nederlag med en sikker 4-0 sejr

Husum spillede lørdag mod Hasle, der ligger sidst i Københavnerserien. Efter sidste uges store nederlag til topholdet Sundby, var der bestemt en tavle, der skulle vaskes ren., – og det blev den ! Husum havde et par kæmpe chancer i første halvleg som skulle have givet mål, men ind ville bolden ikke. Gæsterne havde et par spredte chancer i en første halvleg, der blev påvirket af den stærke modvind. 0-0 var resultatet i pausen.
I anden halvleg fik Husum medvinden i ryggen, og spillet begyndte at hænge bedre sammen. Hasle blev langsomt trykket længere og længere tilbage og måtte bruge mange kræfter på at løbe efter forgæves.
I det 51. minut sparkede Rasmus Rosenberg på mål, men ramte ikke bolden helt rent, så den havnede hos Marius Persson, der sikkert scorede til 1-0.
Bare 10 minutter senere var Rasmus Rosenberg på pletten igen, Andreas Blinkilde fandt ham i feltet, og han øgede sikkert til 2-0.
Efter 71 minutter spillede Alex Kirkeberg bolden på tværs af banen og fandt Sander Lindboe, der knaldhårdt sparkede bolden ind bag en prisgivet Hasle keeper. 3-0 og Hasle havde nu brugt deres kræfter. Der var ikke meget tilbage i dem.
To minutter før tid scorede Christoffer Stage til slutresultatet 4-0. Igen var Sander Lindboe involveret med en assist.
Hasle var godt med i starten, men deres kræfter holdt ikke længe, og de kæmpede for at holde sig inde i kampen. Men man kunne godt se, at der var 23 points forskel før kampens start.
Næste kamp er på lørdag den 13. maj kl. 12 i Grønnemosen hvor Husum møder B. 1960