Husum skuffede og faldt sammen på bare 12 minutter i 2. halvleg

Det der skulle være lidt af en fest med sæsonens første sejr i Husumparken endte desværre i en sand fuser fredag aften. Kampen i Københavnsserien mellem Husum – Fremad Valby blev vundet af gæsterne med 3-1 på 12 rædselsminutter i 2. halvleg. Her scorede gæsterne tre hurtige mål og afgjorde kampen.

Kampen startede ellers lige med et overtag til Husum, og det gav flere chancer.  I det 16 minut var der bonus, da Emil Ohmann lagde et indlæg ind i hovedet på Christoffer Stage, som headede bolden i kassen til 1-0.
Det var også pauseresultatet.
I 2. halvleg startede Fremad Valby bedst, og så kom den katastrofale periode. Efter 49. minutter fik de udlignet til 1-1. Og som om det ikke var nok, så scorede de bare minuttet senere til stillingen 1-2. I det 59. minut fuldendte Fremad Valby mareridtet til 1-3. hvilket afsluttede 10 forfærdelige minutter hvor Husum slet ikke var klar.
Efter det kom der mere styr på kampen, men chancer blev det ikke til, så den sluttede 1-3.
Næste kamp er på Bornholm mod NB Bornholm på udebane. Hvis man har lyst til at få en super tur, er der stadig nogle ledige pladser i bussen. Det er altid en kanon festlig tur, og mon ikke sæsonens første sejr venter forude ?