Husum slog Gladsaxe Hero fra Sjællandsserien

Lørdagens træningskamp for Husum skulle have været mod Rødovre Boldklub fra serie 1, men der kunne man ikke stille hold på grund af flere afbud. Imidlertid havde Avarta meldt afbud til en kamp mod Gladsaxe Hero, så derfor kunne Husum i stedet sætte kursen mod Gladsaxe for at spille dagens træningskamp der.
Og det startede meget rodet fra begge sider. Allerede i det 2. minut blev Husum snydt for et straffe, da David Skotte jagtede en bold, og hvor hjemmeholdets keeper kom ud af målet og nedlagde ham. Men dommerens fløjte var overraskende stille. Derefter var de næste 20-25 minutter fortsat en stor rodebutik med mange fejlafleveringer og boldtab. Halvvejs begyndte Husum dog at sætte sig tungere på Gladsaxe Hero, som fik det sværere og sværere. I det 42. minut gik Rasmus Rosenberg ned i en knaldhård tackling, der gav Jonas Thomsen en friløber, som han afsluttede køligt udenom keeperen til 0-1, hvilket var stillingen ved pausen.
Efter pausen sad Husum mest på spillet dog uden at score, selvom der var flere gode chancer.  Man skulle helt frem til det 70. minut, hvor Magnus Andresen fik en lang aflevering fra Sebastian Stage. Han trak køligt uden om keeperen og scorede sikkert til 0-2 som også blev kampens resultat.
Selvom det var en lidt rodet forestilling i starten, så var Husum klart bedst, og defensiven skal roses for at holde Gladsaxe Hero nede på en enkelt afslutning i hele kampen, hvilket må siges at være en mere end godkendt defensiv indsats. Offensivt blev det bedre og bedre, som kampen skred frem, så det ser godt ud mod de næste par træningskampe. Det var desuden dejligt at se Sebastian Stage tilbage efter en længere skadespause.
Næste træningskamp er fredag den 4. marts kl.19 ude mod Tuse IF fra Sjællandsserien.