Husum sluttede flot af med en sikker sejr i Dragør

Nuvel Husum var favorit til at vinde lørdagens opgør, men det er aldrig helt nemt at spille i Dragør. Derfor stor tilfredshed med den sikre 3-0 sejr, som dermed sluttede en ganske godkendt sæson af. Husum endte på sjettepladsen med 34 point efter 10 sejre, 10 nederlag og 4 uafgjorte.

Grund til jubel blandt Husum spillerne. (Foto: Christian Christensen)

Det er sjældent nemt at være nedrykker. Se blot på BB. De fleste tager det som en selvfølge, at man hurtigt vender tilbage til den række, man kom fra. Men der er meget, man lige skal vænne sig til, og i flere tilfælde er der nye spillere på holdet, samt spillere som har forladt klubben.

Husum sluttede fint af efter en lidt blandet start, og tendenserne viser, at de blåhvide meget vel kan komme til at spille med i toppen, når sæsonen starter efter sommerferien.

I Dragør gjorde Mikkel Bo Eriksen det til 1-0 efter 23 minutter, og det var stillingen ved pausen. I anden halvleg gjorde Sebastian Stage det til både 2-0 og 3-0 i det 72. og 90. minut. Oplægger til alle Husums mål var for øvrigt Rasmus Rosenberg.