Husum sluttede fodboldåret af med en 2-1 sejr i Husumparken

Efter en række skuffende kampe sluttede Husum fodboldsæsonen af med en sejr på 2-1 over Dragør i Husumparken efter 1-1 ved pausen.

Før kampen lå de to mandskaber side om side med hver 14 point, og det var da også en ganske jævnbyrdig forestilling tilskuerne blev vidne til. Hjemmeholdet kom foran allerede efter syv minutter, da Abbas Mushtak scorede til 1-0. Den stilling varede nøjagtig en halv time, så fik gæsterne udlignet til 1-1, hvilket var resultatet efter de første 45 minutter.

Efter pausen skulle man meget langt hen i halvlegen, før det lykkedes for Magnus Andresen at score sejrsmålet til 2-1. Det skete efter 86 minutter ! Føringen holdt tiden ud, og dermed fik Husum tre meget kærkomne point, hvilket gør, at de blåhvide slutter på 6. pladsen med 17 point og en målscore på 17-23. I efteråret har Husum vundet fem, spillet to uafgjort og tabt fem kampe.

Men dejligt at slutte med en sejr !

Næste gang der er turneringsfodbold på programmet er først på H.C. Andersens fødselsdag den 2. april næste år, når Husum møder FB på Frederiksberg Stadion kl. 13.45.