Husum tog til Bornholm og sikrede sig tre gode point med en 3-1 sejr

Årets længste tur bar heldigvis frugt. Husum vandt lørdag eftermiddag på Nexø Stadion med 3-1 over NB Bornholm efter en glimrende indsats.

De blåhvide sad tungt på det første kvarter, hvor det blev til flere chancer. Men til gengæld var det Nexø, som sad på de efterfølgende 15 minutter i den tætte kamp. Og det var så hjemmeholdet, der indledte scoringen efter 33 minutter direkte på frispark fra kanten af feltet. Men glæden hos bornholmerne varede kort. Abbas Mushtak trak forbi forsvaret og blev nedlagt. Det efterfølgende straffe scorede Daniel Lima sikkert på.

Der skete ikke mere i den halvleg, som sluttede 1-1.

Bare et par minutter efter pausen kom Husum foran, da Sebastian Stage headede et indlæg fra Alex Kirkebjerg i nettet til 2-1. Efter en lille time trak Jonas Thomsen sig fri på kanten og rykkede ned til Nexøs mål, hvor han bankede bolden sikkert ind under overliggeren til 3-1, og dermed var slaget afgjort. I slutminutterne fik begge hold et gult kort.

En god kamp af Husum krydret med nogle individuelle præstationer, der lover godt.

Næste opgave er på lørdag den 2. oktober kl. 14.00 i Husumparken, hvor Kastrup kommer på besøg.