Husum var flyvende efter pausen og vandt vigtige point i målrig kamp

Husum fik gang i målscoringen i anden halvleg mod Nexø, som blev slået så sikkert som 4-2 efter 0-0 ved pausen i lørdagens kamp i Husumparken.

Her løber hjemmeholdet på banen, klar til kamp mod bornholmske Nexø i Husumparken.

Som cifrene fortæller, var første halvleg meget lige og uden de helt store chancer så 0-0 var ganske retfærdigt.
Til gengæld var de sidste 45 minutter helt anderledes, og Husum kom flyvende ud. Allerede i det 47. minut spillede Jeppe Orbe bolden på tværs til Nicolai Brogaard, der sikkert scorede til 1-0.
Trykket mod Nexø målet fortsatte, og i det 54. minut så man en sjældenhed i Husumparken. Nicolai Brogaard lavede et cutback i feltet og fandt Andreas Blinkilde, der scorede til 2-0. Det var fantastisk at se et mål fra den side, da det sker for sjældent.
Desværre fik Husum ikke udnyttet overtaget, og Nexø fik reduceret i det 64. minut. Men det slog ikke hjemmeholdet ud, allerede to minutter senere slog Mike Stenspil et perfekt indlæg ind i hovedet på Jeppe Orbe, der scorede til 3-1. Et kvarter før tid sparkede Christoffer Sisbo hjørne, og her ramte han Emil Ohmann, der øgede til 4-1.
Få minutter før tid  fik Nexø pyntet lidt på resultatet i form af et straffespark til slutresultatet 4-2.
Nexø havde bragt en busfuld fans med og med alle de fantastiske Husum supportere, så var parken godt fyldt. Det var vigtige med dejlige 3 point på kontoen, og der skal allerede bygges videre på det på torsdag aften kl. 19:30 ude mod FA2000.