Husum videre i pokalen efter sikker sejr over Nørrebro FF

Husum spillede onsdag aften pokalkamp i Mimersparken mod Nørrebro FF der ligger nr. 2 i serie 1.
Det var i første halvleg en stille affære uden de store chancer, og det stod 0-0, da man gik til pausen.
Husum startede anden halvleg på samme måde med et overtag, og det gav bonus efter 55 minutter, da David Miniskotte sendte et hjørne ind i hovedet på Sebastian Stage, som sikkert headede den ind til 0-1. I løbet af de næste 20 minutter havde hjemmeholdets keeper flere store redninger og holdt Nørrebro FF inde i kampen. Det klarede han indtil det 77. minut, hvor Rasmus Rosenberg blev sendt afsted i dybden af Emil Ohmann, og han scorede sikkert på en chanceløs keeper til 0-2. Kampen blev lukket i det 88. minut da Mustafa Makki sikkert scorede til 0-3 på endnu et oplæg af David Miniskotte og det blev blev kampens resultat.
Det var en flot besøgt kamp i Mimersparken og et dejligt gensyn med en gammel Husum og Brønshøj kending i Morten Levinsen, der spillede hele kampen for Nørrebro FF.