Hvad sker der dog med Brønshøj ? Ny kæmpe skuffelse

Med den trup Brønshøj råder over, og med den start de sortgule fik på efteråret, er det nærmest chokerende, som det er gået de seneste to kampe. Først ydmygelsen med 0-5 mod Sundby, og så lørdag eftermiddag uafgjort mod et af bundholdene, Næstveds 2. hold på Tingbjerg Ground. Her kunne det tilmed have gået endnu værre, eftersom sydsjællænderne førte 3-2 i slutningen af kampen.

Alle Brønshøj tilhængere – og vi er en del af dem – havde set frem til en overbevisende sejr over en klub, som selv har kæmpe problemer. Næstveds 1. hold er i bunden af 1. division og har ikke vundet en kamp endnu – og 2. holdet havde før kampen mod BB kun scoret 17 mål i 11 kampe. Men det blev altså til tre af slagsen på Tingbjerg Ground.

Så der er ikke noget at sige til, at man er dybt skuffet. Det kører overhovedet ikke for BB, hvilket virker helt uforklarligt, da truppen som vi nævnte før ser stærk nok ud. Men vi tager måske fejl.

Førstepladsen er nu overtaget af Sundby BK, men BB er dog kun tre point efter. Lørdag den 11. november spilles efterårets sidste kamp. Det er ude mod AB Tårnby, og den kan man da godt være lidt betænkelig over efter de seneste skuffelser. Kampen spilles kl. 14 på Tårnby Stadion.