Hvert hold havde sin halvleg, da Husum slog Union 2-1 på Genforeningen

Der var kaldt sammen til lokalderby på Genforeningspladsen lørdag eftermiddag mellem Union-Husum, og det blev et opgør, hvor hvert hold havde sin halvleg.
Union startede i et hæsblæsende tempo, og Husum havde lidt svært ved at komme i gang. Hjemmeholdet havde bolden mest, men efter 10 minutter kom de blåhvide alligevel frem til kampens første store chance, men uden scoring. Union sad på det mest af spillet og chancerne i første halvleg som dog sluttede 0-0.
Anden halvleg var helt anderledes, og nu var det Husum, der kom ud og begyndte at styre kampen. Efter 49 minutter tog Sebastian Stage et hurtigt og langt indkast, der fandt Rasmus Rosenberg, som headede bolden forbi Unions keeper til 0-1.
I det 65. minut brændte Husum en kæmpe chance, der burde give mål, men Union reddede bolden ud til indkast. Her sendte Sebastian Stage et indkast ind i hovedet på Emil Ohmann, der headede bolden ind til 0-2.
Efter 82 minutter fik Union et gult kort, hvilket gjorde Husums arbejde lidt nemmere. I det 92 minut fik hjemmeholdet dog reduceret til 1-2, som blev kampens resultat.
På fredag venter sæsonens sidste kamp kl. 18:30 på udebane imod FB, der ligger nr. 1, så alle opfordres til at komme på Frederiksberg Stadion  og støtte drengene, så de kan slutte stærkt af på en god halvsæson.