Hvordan lyder et flygel i et vandtårn?

Hvordan lyder et flygel i et vandtårn? Er det muligt at smelte musik og en arkitektur med op til 40 sekunders efterklang sammen? Det kan man finde ud af lørdag 12. august kl. 20, når festivalen Copenhagen Piano Days rykker ind i Brønshøj Vandtårn med en dobbeltkoncert.

Til koncerterne kan man opleve Kristian Hverring samt Ghost Flute & Dice, som fylder vandtårnet med deres elektroakustiske musik.

Kristian Hverring er en produktiv lydkunstner og komponist, der hovedsageligt arbejder med performancekunst og denne koncert vil være en unik mulighed for at høre hans musik præsenteret i solo-miljø. Han arbejder med langsomme, gentagne musikalske mønstre og har inviteret Lisbeth Sonne som gæstevokalist.

Ghost Flute & Dice har komponeret stykket SKALA specifikt til Brønshøj Vandtårn og spiller det i sin helhed. Her bliver der både taget flygel, elektronik, motorer i brug. Musikken, der præsenteres denne aften, er et enkelt 40-minutters stykke komponeret specielt til Brønshøj Vandtårn og et 6-kanals surround sound system.

Billetter koster 80 kr. og fås på vandtaarn.kk.dk