Hans Knudsen lægger vejen forbi Pilegårdens have ...

Der er prisvindende blues- og jazzmusik i Pilegårdens grønne have, når pianisten Hans Knudsen lægger vejen forbi tirsdag den 25. juni kl. 19. Der er fri entré.

Sommeren er over os og det fejrer den lokale forening JazzPetanque traditionen tro med en stribe gode jazzkoncerter på den akustiske scene i Pilegårdens hyggelige have. Her møder den traditionelle jazz’ ypperste og mest erfarne repræsentanter morgendagens jazznavne.

Hans Knudsen er autodidakt musiker og i starten af hans karriere spillede han med traditionelle New Orleans jazzbands. Hans særlige interesse for den piano-baserede boogie woogie, blues, jump og rhythm’n’blues, medførte at Hans Knudsen skiftede hovedinstrument til pianoet i løbet af 1970’erne. I 2014 modtog Hans Knudsen Copenhagen Blues Festivals hæderspris “Årets danske bluesnavn” for sin “… mangeårige indsats på den danske og internationale bluesscene…”. Som en yderst kompetent og bredt stilmæssigt funderet pianist, kan Hans Knudsen fylde kalenderen med invitationer som gæstesolist eller sideman i mange forskellige blues- og jazzsammenhænge. Denne aften står han dog i spidsen med både sin vokal og sit piano.