80-årige James Rasmussen topper Årets Dansktop 2017 med to sange

Vores lokale James Rasmussen fra Bavnevangen har hele to sange med på Årets Dansktop 2017, som blev præsenteret på årets sidste dag i DR P5. Det er fantastisk godt gået af en mand, som rundede de 80 år for bare nogle måneder siden. Men på flere områder må man tage hatten af for ham.

Trods sin høje alder farer James land og rige rundt og optræder, og der er nok at rive i. Og for ham selv personligt er der en vis tilfredsstillelse ved, at have den succes, for nu kan han med rette stille sig op ved siden af de andre Four Jacks medlemmer, som fik succes, da de gik solo. Men James Rasmussen slår altså også alle rekorder herhjemme ved som 80-årig at have besat Dansktoppens 1. plads adskillige gange sidste år. Det har ingen gjort ham efter nogensinde – og vil næppe heller komme til det.

                         

Lokalt må vi glæde os over at have en ambassadør, som aldrig glemmer at fortælle, hvor han kommer fra. Alle som har oplevet James Rasmussen på scenen ved, at han bor i Brønshøj. Blandt andet også derfor fik han til sin fødselsdag overrakt 2700-Bydelsprisen 2017, som netavisen uddeler til den eller de, som har gjort sig fortjent til det.

  Sådan startede det for mange år siden på Café Bella Notte

Læg mærke til James’ afslappede beklædning og sandaler. Han sang for fulde huse og fik dermed et fingerpeg om, at en solokarriere var mulig ..