Brønshøjgruppens forårsudstilling i april måned

Brønshøjgruppens forårsudstilling i Pilegården Brønshøjvej 17 byder på stor kunst. I hele april har man chancen for at se værker af Susanne Eriksen, Peter V.Olsen, Ketty Lollike, Leif Vilhelm Petersen, Bent Aksel Kofoed, Ida Theodora Wolf Berendsen og Allan Meinhardt.

Det bliver som sædvanlig en meget broget oplevelse. Her er lidt om, hvad man kan vente sig.
Leif Vilhelm Petersen udstiller bare to malerier i år: 1. En ældre medborger er væltet med sin rollator i bar befippelse over at alting stiger, undtagen folkepensionen. Og 2. Et undremaleri. Hvis du kan se, hvad det er, er du god.
Peter V. Olsen viser med sine egne ord: Stort og Småt … noget meget – noget mindre … godt, lidt Violet og Okker – noget Rødt og Gråt… og en hulens masse Blåt!
Bent Aksel udstiller motiver fra Småland og Bornholm. Landskaber med en rød lade, tørt græs – klippe, lyng og huse –
– Trods forår i luften,  blev det de “ brændte “ farver, der havnede på min palet, fortæller Ketty Lollike.
Susanne Eriksen lover at vise, at hun allerede nu oplever et boblende koloristisk forår.
Allan Meinhardt udstiller til gengæld en række oliemalerier med motiver fra Stormen på København i 1659, hvor de Brønshøj-bønder betalte omkostningerne efter at Københavnerne havde afvist svenskernes storm på hovedstaden. (Han har også en række malerier hængende på Brønshøj Bibliotek i perioden, her er det mest katastrofer, I ser: F.eks. et større maleri, hvor Hanstholm-symfonikerne i den grad er på spanden!)
Brønshøj Gruppen dannedes i efteråret 2016, og den består af en række malere og kunstnere i og omkring Brønshøj. Der er tale om en uformel gruppe, som arbejder målbevidst på at hænge kvalitet på Brønshøjs vægge.