Brønshøjs James giver koncert på søndag i Pilegården

Hele Brønshøjs James Rasmussen giver koncert i Kulturhuset Pilegården søndag den 2. februar kl. 14.00.

                               

James har også modtaget 2700-bydelsprisen. Det skete for et par år siden. 

Så er der rig lejlighed til endnu engang at lytte til Årets Dansktopsanger 2019 – 82-årige James Rasmussen. Sammen med sin trio giver han nostalgisk underholdning krydret med nyere hits, og der er dømt ren synge med hygge. Hans historie er efterhånden velkendt, men lad os da lige repetere her.

James Rasmussen var en fjerdedel af den hæderkronede sangkvartet Four Jacks, som blev dannet i 1956 af Poul Rudi og Otto Brandenburg. Kort efter kom John Mogensen til, og da baggårdspumaen Otto Brandenburg forlod kvartetten i 1958 for at gå solo blev han erstattet af Brønshøjs egen James Rasmussen.

I dag har James Rasmussen underholdt med sange af Four Jacks og John Mogensen i mere end tyve år. Han underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og fortæller undervejs anekdoter fra tiden. Med andre ord: Her er en enestående mulighed, for at høre og se et stykke levende dansk musikhistorie og ikke mindst synge med på sange som Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

Har man lyst til at nyde en søndagsplatte inden koncerten i Café Pilen, så koster den 100 kroner og serveres kl. 12.30-13.30. Madbilletter til 100 kr. købes separat og kun i forsalg. Koncertbilletter koster ligeledes 100 kr. og købes i forsalg på pilegaarden.kk.dk. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.