Danmarks krimifortæller Hans Laurens dukker op et hemmeligt sted i Brønshøj sent tirsdag aften

– Det er en overraskelse. Det skal være en overraskelse.

Danmarks krimifortæller Hans Laurens dukker op et hemmeligt sted i Brønshøj  tirsdag den 9. juli kl 22-22.30 !

Vil man have en speciel og sjælden oplevelse tirsdag aften, så læs lige her:

Hvad foregår der?: Bålet knitrer og mørket falder på. I det flakkende lys står der en mand og fortæller. Du er med på en rejse ind i historier om mennesker og steder, som måske er lige ved siden af hvor du sidder. Forbrydelser og sære hændelser hentet ud af fortiden. Det er hyggeligt – og også lidt uhyggeligt på samme tid, som vi sidder sammen der i mørket.

Hvad handler det om?: – Forbrydelser i Sommernatten handler ikke om politiet efter tyvene eller find morderen som i almindelig krimi. Nej, det er historier der handler om de øjeblikke, hvor livet kortslutter eller overbelastes. Alle historier baserer sig på virkelige hændelser, og mange af dem er sket lige i nærheden af der, hvor jeg fortæller historierne, fortæller Hans Laurens, der står bag Forbrydelser i Sommernatten, og som har vundet adskillige priser for sin historiefortælling.

Hvordan får jeg billet?: Når du køber din billet, ved du ikke præcis, hvor det skal foregå den dag, du får billetten til. Du ved kun, hvilken bydel det sker i. Det er faktisk først på selve dagen, du modtager en e-mail med nærmere information om, hvor du skal møde op.

Billetter:

Købes via: Forbrydelser i Sommernatten – Teaterbilletter.dk

Prisen er 150 kr. for en normal billet, 100,- for studerende eller 75,- for unge under 25 år.

Forbrydelser i Sommernatten er hvert år 10 nye steder i København og omegn.

Efter du modtager information om, hvor du skal møde op, er der blot tilbage at pakke nogle gode tæpper, og måske lidt godt at drikke og spise, og så ellers begive dig ud i sommernatten til en oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige.