Fastelavnsfesten i Pilegården har fået sig en digital overhaling.

Den traditionelle fastelavnsfest i Kulturhuset Pilegården har fået sig en digital overhaling. Søndag den 14. februar kl. 10.00 mødes bydelens børn og holder Fastelavn med en koncert streamet direkte hjem til stuerne. I dagene op til er der udklædningskonkurrence og gratis kreaposer at hente i Pilegården.

Musikflyveren – fra morgenmad til skumbad

Koncerten hjemme i stuerne bliver en musikalsk flyvetur i selskab med Musikflyveren, som består af Sofie Christiansen og Rasmus Hollerup. Til koncerten synger og spiller de to musikere børnene gennem alt det, man gør i løbet af en dag. Der er nogle små kroppe, der skal vågne op og vækkes inden der skal cykles afsted ud i dagen. Der skal også kigges på dyr, tages en slapper og en flyvetur inden det igen er tid til at hoppe i seng. Der bliver masser af bevægelse og mulighed for at deltage aktivt, selvom den foregår derhjemme. Det eneste man skal gøre er at tilmelde sig Facebookbegivenheden på Kulturhuset Pilegårdens side.
Brønshøj bedste udklædning

Ligesom til en almindelig traditionel fastelavnsfest i Pilegården skal den bedst udklædte findes og der er flere måder at deltage på. Inden den 14. februar skal man blot tage et billede af sit udklædte barn og enten sende det til pilegaarden@kff.kk.dk eller bruge #fastelavni2700 på Instagram. Vinderen bliver udråbt i starten af koncerten, så det er vigtigt at billedet er fremme inden. Vinderen kan samme dag inkassere præmien på fem fastelavnsboller fra Kirstens Konditori. Man kan læse mere om konkurrencen og vilkårene for at deltage på pilegaarden.kk.dk

 Kreaposer

Fredag den 14. februar kl. 12-17 kan man hente sig en kreapose i Kulturhuset Pilegården med et par kreative udfordringer til børnene. I posen er der skabeloner til fastelavnspynt, materialer og en opskrift på fastelavnsboller.