En eftermiddag med Britt Bendixen i Pejsegaarden

Søndag den 22. april kan man opleve et foredrag, hvor Britt Bendixen fortæller med åbent hjerte, humor og selvironi om sit liv, og om at vokse op på en danseskole i efterkrigstiden og blive opdraget af to usædvanligt selvstændige kvinder, moren og mormoren. Det handler også om altid at være gået efter det bedste – selv når det indebar at udfordre datidens kønsroller og koryfæer – for at blive danser, danselærer og ikke mindst anerkendt koreograf i tv, musicals og landets største revyer.

Hør Britt Bendixen fortælle hvordan man kommer længst med livsglæde og viljestyrke – også når man møder modstand og for eksempel mister dem man elsker, at turde kaste sig ud i den store kærlighed for anden gang – og med en kvinde. Og om at gå i zebrastribet bikini, selvom man er 75 år.

Alt dette og meget mere fortæller Britt Bendixen om på Pejsegaarden søndag den 22. april kl. 14.00 – ca. 16.00.

– Vi har, siden vi overtog Pejsegaarden fokuseret på at få stedet op at køre med masser af dans, konferencer og fester, siger Ronnie Handskemager, som driver stedet glæder sig over at få besøg af Britt. – Nu er vi klar til at udvide og på den måde invitere lokalbefolkningen indenfor i den store historiske bygning. Det er en stor fornøjelse at vores første åbne arrangement er med selveste Britt Bendixen, som vi jo overtog stedet fra for 2½ år siden.

Foredraget er det første i en række arrangementer med forskellige personer, musik og andet, som kommer til at foregå på Pejsegaarden fremover.

Tilmelding til foredraget foregår ved at indbetale kr. 100,- via mobilepay 2060 4073 og skrive “Britt Bendixen” eller møde op på Pejsegaarden.
Der er et begrænset antal pladser – så det er først til mølle ! Man modtager ikke billet til arrangementet, ens navn vil fremgå af listen, når man er tilmeldt.