En eftermiddag med James Rasmussens Trio i Pilegården

Vores lokale legende i dansk musik giver koncert i Kulturhuset Pilegården søndag den 28. januar kl. 14.

Der skal nok komme humør og stemning på søndag den 28. januar, når James Rasmussens Trio underholder i Pilegården. Trioen er så lokal som noget, eftersom både James Rasmussen og Søren Engell er bosat i bydelen. En nærmere præsentation af James har efterhånden været bragt så mange gange, at den i dag nærmest er overflødig. Men trioen består fortsat af James Rasmussen, sang og guitar, –
Søren Engel , bas og kor og Klaus Menzer, trommer og kor. Sidste år modtog den gamle kæmpe 2700-bydelsprisen 2017 til sin 80-års fødselsdag, en pris han om nogen fortjener fuldt ud.

Repertoiret i Pilegården vil blive  med sange af Four Jacks og John Mogensen, som James har sunget i mere end tyve år. Han underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og fortæller undervejs anekdoter fra tiden. Med andre ord: Her er en enestående mulighed, for at høre og se den ægte vare og synge med på sange som Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

Har man lyst til at nyde en søndagsplatte inden koncerten, så koster den 100 kroner og serveres kl. 12.30-13.30. Madbilletter til 100 kr. købes separat og kun i forsalg. Koncertbilletter koster ligeledes 100 kr. og købes i forsalg på pilegaarden.kk.dk.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.