Er man til gammel bluesmusik, kan man glæde sig

 Er man til den gamle bluesmusik, så vil en koncert med den velspillende bluesduo The Real Deal kunne friste torsdag den 6. februar kl. 20 i Kulturhuset Pilegården.

The Real Deal er en dynamisk bluesduo bestående af Thomas Melau på mundharpe og sang samt Benny The Bopper på guitar og sang.

Thomas Melau var med til at starte DM i mundharpe tilbage i 1995. Han har også spillet sammen med navne som Joe Filisko og Eric Noden, James Harman og Rocking Johnny Burgin. Benny The Bopper har især har gjort sig bemærket på den danske rockabillyscene og ikke mindst som forsanger i Johnny Horsepower, som er et af landets fremmeste fortolkere af 50’ernes Johnny Cash. Sammen har de to nu spillet sammen i 5 år rundt om i Danmark såvel som i Sverige.

Duoen blev dannet en kold og våd decembernat i København på spillestedet Mojo, men hvorfor navnet The Real Deal? Fordi det er hvad de spiller, og hvad publikum får: autentisk, simpel og rå Delta Blues med et par små afstikkere til Chicago og omegn.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Billetter til 80 kr. fås i forsalg på Pilegårdens hjemmeside og i døren.