Gadeteater på Brønshøj Torv på fredag

DANMARKS INTERNATIONALE GADETEATERFESTIVALER kommer til Brønshøj og København NV fra 19.-23. august. Fredag den 23. aug. kl. 14-19 venter der gratis gadeteater på Brønshøj Torv.

Det bliver både hyggeligt, fantasifuldt og familievenligt, når Brønshøj Torv bliver indtaget af internationalt gadeteater for de 3-99-årige.

HEADSPACE

Begrebet ”hovedattraktion” får en ny betydning. Mekanisk Virtual Reality-teater for én tilskuer ad gangen. HEADSPACE er et automatisk miniature-teater udformet som et gigantisk hoved. Indeni er hovedet fyldt med små robotskuespillere og forprogrammerede mekanikker. Den heldige deltager kan tage hovedet på som en maske, og i 2-3 minutter overvære et spektakulært og intimt 4D-show. HEADSPACE er en reaktion på den digitale udvikling og vores stigende forbrug af skærme i hverdagen. Inde i hovedet er det umuligt at medbringe en telefon eller et kamera – det er kun muligt at opleve forestillingen med sine egne øjne…

CALLEJEROS

Marionetmesteren vender tilbage med sit arsenal af charmerende dukker. Hvis du gik glip af CALLEJEROS til sidste års festival, så er der godt nyt. Dukkevirtuosen Gabriel Calderón kommer nemlig til Danmark igen! Af skrald og genbrugsmateriale har Gabriel bygget sine dukker fra bunden, og det er blevet til de mest fantastiske små figurer. Mød blandt andet rockstjernen Joselito og den harmonikaspillende Gaucho. Med små detaljer og virtuos teknik springer figurerne til live. Langt fra en travl og digital hverdag, drages publikum ind i en hyggelig verden fyldt med magi og fantasi.

THE PILGRIM

En intim og eventyrlig pilgrimsrejse hvor selv de største følelser kan gemme sig i det mindste. THE PILGRIM udspiller sig på en lille miniaturescene, der er spændt fast til dukkeførerens krop. Der er plads til 1-3 publikummer ad gangen, der iført hovedtelefoner inviteres med. Og du kan selv være med til at bestemme, hvordan historien udvikler sig. Med solnedgangen som baggrund eller under skyggen fra et træ, kan forestillingen opleves overalt hvor dukkeføreren befinder sig. Hele vejen fra Chile og Australien gør THE PILGRIM nu et stop i Danmark, inden rejsen fortsætter – så skynd dig at tage med…

Program:

Kl. 14-19: HEADSPACE(+ 3 år)

Kl. 16, 17 & 18 (forestillinger på 15 min.): CALLEJEROS (for alle)

Kl. 16-18: THE PILGRIM (+ 12 år)