"Hvæs, hvæs, riv, riv, riv" søndagsnostalgi med Bo Schiøler ..

 

Den legendariske LP med Kattejammerrock har lige haft 40-års jubilæum. Nu er musikindpiskeren fra Vesterbros Ungdomsgård, Bo Schiøler, klar med sange til det voksne publikum. Hør ham i Pilegården søndag den 18. marts kl. 14.

Efter hele 44 år i Vesterbro Ungdomsgård og ikke færre end 32 udgivelser, udlandsrejser og utallige koncerter med børn og unge er 72-årige Bo Schiøler nu klar med tankevækkende sange om verden, alder og aldring leveret i øjenhøjde, herunder lidt ældrebyrde-blues-sange fra den 3. alder. Ved koncerterne kæder Schiøler sangene sammen med historier og anekdoter fra sine mange år som altmuligmand på kulturens margarinefabrik.

Stilmæssigt når Schiøler og Skavankerne både omkring lidt afdæmpet rock, jazz, blues, singer-songwriter og blide ballader.

Bo Schiøler er blevet tildelt en lang række priser og hædersbevisninger for sit kunstneriske virke. Bl.a. blev han i 2006 udnævnt til Ridder af Dannebrog.

På scenen finder man udover Bo Schiøler og Jens Muhlig på guitar og vokal, Lennie H. Jakobsen på vokal, Ronny Birch Holm på keyboard, Jens Birkedal på bas og Christian Winding trommer og vokal. Koncertbilletter koster 100 kr. og der er mulighed for at tilkøbe et søndagsbord inden for 100 kr.

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Nord-Vest Fonden.