Hypnotiserende lydflader i vandtårnet

Der venter en totaloplevelse af lyd og lys i Brønshøj Vandtårn fredag d. 11. september kl. 19, når søjlerummet i det gamle vandtårn fyldes af ambientmusik ledsaget af visuals af Max Morris.

Den københavnske komponist Sofie Birch arbejder især med synthesizers og feltoptagelser, når hun skaber sine melodiske lydcollager og beroligende minimalistiske lydflader.

Andet musikalske indslag samme aften står Hviledag for. Her venter der poetiske og drømmeagtige improvisationer og kompositioner i tætomsluttende båndsløjfer som udvikler og forandrer sig i samklang med vandtårnets klang.

Koncerterarrangøren er Noisy Beehive, som har lokale aner. Noisy Beehive fungerer både som pladeselskab, koncertarrangør og et sprudlende kunstnerkollektiv, der arbejder i forskellige kollektive konstellationer inden for både musik, teater, dans og billedkunst.

Dørene åbner kl. 19 og koncerterne begynder kl. 20. Der er begrænsede pladser, som kan bookes på forhånd på MobilePay: 50 27 77 92 (Jokūbas). Entréen koster 60 kr.