Intimkoncert med bluesbaseret americana og rootsrock

Der venter en velspillet og underholdende intimkoncert med bluesbaseret americana og rootsrock i Kulturhuset Pilegården tirsdag den 10. september kl. 20, når Guy Forsyth og Jeska Forsyth går på scenen.

Multi-instrumentalisten, sangeren og sangskriveren Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag sin hjemlige base med sin kone Jeska Forsyth i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Her står han som en respektfuld fornyer af bluestraditionen og som garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd. Har man oplevet ham live tidligere i Pilegården, så ved man, at man kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe.

Genremæssigt er vi ude i en unik blanding af blues og americana. Lyden er til tider i den tunge, sumpede ende af blues-skalaen og propfyldt med referencer til både den allertidligste bluesmusik, den såkaldte Delta Blues fra Mississippi-deltaet.

I Pilegården venter der publikum en helt særlig duokoncert, som vil tage pusten fra de fleste. Guy går nemlig på scenen i selskab med sin kone Jeska Forsyth, som råder over en fantastisk bluesvokal, der løfter sangene til nye højder. Duoen arbejder netop nu på Jeskas første album, som ægteparret skriver på i fællesskab.

Billetter koster 140 kr. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj