Klar til Quiz-aftener i Pilegården

Der lægges ud tirsdag den 5. december ..

Vidste du at en struds kan løbe ca. 72 km. i timen? Kan du navnet på den 5. beatle, eller året for månelandingen? Og er der ikke noget, der kan få dit smil frem, som en dyst i paratviden?

Så kig forbi, når TP-afficionados, kloge-Åger og de skarpeste og mindre skarpe knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne. Det eneste man skal gøre er at udfordre sine venner og naboer eller teame sammen med dem på et hold.

Man får testet sin viden om musik, litteratur, kultur og meget mere og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med. Der er ingen alarm, hvis man ikke har et hold i forvejen. Der er altid plads på et hold eller andre løsgængere, som man kan lave hold med. Der er fire personer i hvert hold. Man finder selv på navn til sit hold og der er præmie til bedste holdnavn.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema.

En quizaften begynder kl. 19 og det koster 25 kr. pr. deltager. Pengepræmiernes størrelse afhænger af deltagerantallet. Der er ingen tilmelding – man dukker bare op. Quiz-vært er Helle Spangerup.

 

Quiz-aftner:

tirsdag den 5. december

onsdag den 10. januar

torsdag den 8. februar

mandag den 19. marts

tirsdag den 11. april

onsdag den 23. maj

torsdag den 14. juni