Konkurrence i netavisen - vind billetter til årets Halloween i Tivoli

Uhyggen vender tilbage til Tivoli

 

Halloween i Tivoli er en de mest populære efterårsbegivenheder i Danmark. Når Tivoli for 12. gang tager hul på landets største Halloween-fest, bliver det med et rekordstort antal græskar, handelsboder, DM i kæmpegræskar, nye familieforestillinger og Monsters Night Out optog. Årets helt store efterårsnyhed bliver “Det hjemsøgte Børnehjem” der har til huse under den over 100 år gamle Rutschebane. Derudover lanceres et nyt Turpas Plus, som giver gæsterne nem adgang til den fulde Tivoli oplevelse, som f.eks. virtual reality i Dæmonen, Akvariet og ikke mindst årets Halloween nyhed, Det hjemsøgte Børnehjem.  

 Halloween i Tivoli varer i tre uger fra den 13. oktober til og med den 5. november.

 

Halloween-sæsonen er blevet et tilløbsstykke for de mange, der nyder efterårsfarverne, med over 22.000 græskar, 2.500 halmballer, 5.500 stauder og duften af krydderurter. Så Halloween i Tivoli er ikke kun for børnefamilier. Mange gæster kommer for at nyde noget god mad på en af de mange restauranter og hente inspiration fra smukke havetableauer rundt om i Haven.

Årets hjemsøgte nyhed

Under den ikoniske Rutschebane i forlystelsen Skærsilden flytter ”Det hjemsøgte Børnehjem” ind. Her bidrager fire skuespillere til at give gæster med hang til gys en autentisk oplevelse de næppe glemmer. Historien tager afsæt i karaktererne Grevinde Tezlowski og Professor August Adrianson, der var ledere af børnehjemmet Villa Bernadotte.

Gys i efterårsdagene
– Det giver god mening igen at gøre noget mere for teenagerne og voksne, der vil have et gys i efterårsdagene, siger  Tivolis pressechef Torben Plank. – Vi har jo Dæmonen, der har fået en ny VR (virtual reality) dimension og hvor der er fart på, mens man ser film med knap 80 km i timen samt i de mange loops.  

Lancering af nyt Turpas

Hidtil har gæster skulle købe ekstra turbilletter for at få mulighed for en tur i Dæmonen med virtual reality, men fra Halloween sæsonen er Tivoli klar med et nyt Turpas. Med Turpas Plus i hånden “scanner” gæsterne sig adgang til den fulde oplevelse.

Dermed er det slut med at rode i lommerne efter mønter for at prøve Dæmonen i virtual reality version eller opleve Europas længste saltvandsakvarium med over 1600 tropiske fisk. Der bliver fri adgang til “Det hjemsøgte Børnehjem”, hvor gæsterne desuden får adgang til et digitalt foto fra oplevelsen, som de kan downloade og dele på de sociale medier.

Halloween-sæsonen er blevet et tilløbsstykke for de mange, der nyder efterårsfarverne, med 22.000 græskar, 2.500 halmballer, 5.500 stauder og duften af krydderurter. Halloween i Tivoli er ikke kun for børnefamilier. Et stort antal gæster kommer også for at nyde og hente inspiration til smukke havetableauer rundt om i Haven.

Kåring af Danmarks største kæmpegræskar

Lørdag den 14. oktober kl. 11:30 afholdes der for 10. gang DM i Kæmpegræskar i Tivoli. Konkurrencen er hvert år et tilløbsstykke, hvor tusindvis af gæster kommer for at se de imponerende kæmpegræskar af sorten Atlantic Giant. Det store spørgsmål er om den 3-dobbelte Danmarksmester Kim E. Bøndergaard fra Spjald i Jylland eller en af de øvrige deltagere kan slå sidste års vindergræskar på 342 kilo.

Boder
For mange er et besøg under Halloween i Tivoli også en lejlighed til at gå på opdagelse i Havens mange boder. Her præsenteres dansk håndværk og lækkerier fra alle kroge af Danmark. Alt fra uldtøfler, hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder til hårelastikker. For børnene er der masser af muligheder for at finde den rette halloween-udklædning, masker og andre scary effekter.

Show med verdens mest elskede bjørn
Børnenes ven Rasmus Klump vil hver dag optræde sammen med sine venner på Plænen i Tivoli. Forestillingerne hedder ”BØH Rasmus” og ”Ren Magi”. Hver forestilling varer ca. 25 min. Det er Susanne Breuning, der står bag de to forestillinger, der kombinerer teater, dans og sang og henvender sig til de mindre børn.

Monsters Night Out – optog gennem Tivoli
Lørdag den 28. oktober kl. 18:00 bliver Tivoli hjemsøgt af over 150 udklædte monstre, når Copenhagen Zombie Crawl lægger vejen forbi Tivoli. Fans af skræk og uhygge kan se frem til et optog med zombier, genfærd, filmuhyrer og andre skrækvæsener. Optoget byder på mange gennemført udklædte monstre og fantasifulde kostumer, og man kan godt forvente, at zombier, genfærd og vampyrer tager en tur i Havens forlystelser sammen med én. På allehelgensaften – tirsdag den 31. oktober – kan børn købe en særlig halloweenpose og gå på trick or treat til boderne omkring Plænen, hvor der venter godter og andet sjovt.

——————————————————————————— 

Praktisk information om Halloween i Tivoli 2017
13. oktober – 5. november 2017

Underholdning og events
Rasmus Klump Show / Plænen / Alle dage kl. 14:00, 15:00, 16:00 og 17:00
Det hjemsøgte børnehjem / Alle dage  
DM i Kæmpegræskar / V. Boblespringvandet / 14. oktober kl. 11:30
Monsters Night Out / Parade gennem Tivoli / 28. oktober kl. 17:00

Trick and treat / Plænen / 31. oktober kl. 11:00-18:00
Skatteøen / Koncertsalen / 12.-22. oktober
Eventyrteatret: Kongen og Tiggertøsen / Glassalen / 6.-22. oktober  

——————————————————————————-


Og til Halloween konkurrencen !

Svar på de tre spørgsmål, vi her stiller og mail det til fa@2700-netavisen.dk hurtigst muligt. Der dystes om 2 x 3 entré samt turpas

1/    Hvilken dato er det Allehelgensaften ? ___________________________

2/    Hvornår kåres Danmarks største græskar ? _______________________

3/    Hvor længe holder Tivoli Halloween åbent ? _______________________

Navn: _______________________________

Adr.: ________________________________

Tlf.:  ________________________________

Vi skal have løsningerne senest søndag aften kl. 23.59 .. Mærk mailen TIVOLI …

God fornøjelse !

————————————————————————————————————————————