Loppemarkedssæsonen i Brønshøj står for døren – og støtter en lokal tradition

Sæsonens udendørs loppemarkeder på Brønshøj Torv nærmer sig.

Loppekompagniet har siden 2010 arrangeret udendørs loppemarkeder på torvet, og mange lokale har nydt godt af at få solgt ud af deres brugte indbo eller bedre brugte sager, og i 2018 fortsætter man succesen. Første loppemarked finder sted lørdag den 28. April, og du bestiller din stade online på www.markedsbooking.dk.

Markedet tiltrækker også handlende fra andre steder end Brønshøj, og flere og flere ”udenbys” kræmmere har fået øjnene op for det hyggelige lokale marked med den gode stemning og fine muligheder for at gøre gode handler. Når vejret er godt, summer Brønshøj Torv af liv, og rigtig mange mennesker lægger vejen forbi markedet og kombinerer turen blandt flyttekasser og gamle ting og tøjstativer med brugt tøj, med en kop kaffe på den lokale café, en bolle fra den lokale bager eller lørdagsindkøbene i Brønshøjs butikker.

Markedsbooking støtter det lokale handelsliv, og hen over sommeren vil man spare op til den helt store årlige tradition på Brønshøj Torv – nemlig juletræstændingen, som hver solgt stade på torvet bidrager med 5 kr. til.

Booker man en stade til loppemarkedet på Brønshøj Torv, støtter man således også det lokale juletræ via juletræsfonden, som på vegne af de lokale handlende står for det årlige julearrangement.