Lydeksperimenter i Brønshøj Vandtårn

Fredag den 22. marts kl. 19 inviterer kunstnerkollektivet, pladeselskabet og koncertarrangøren Noisy Beehive på lydeksperimenter i Brønshøj Vandtårn.

The Art of Escapism…

…arbejder med det mest ekspressive  og intime instrument af dem alle, stemmen. Ania Rybacka (PL) uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og Lo Ersare (SWE) skaber et musikalsk univers, hvor publikum kan give slip på de daglige rutiner, fortiden og fremtiden. Gennem loops og vokaleffekter mangedobles deres stemmer og krydser hinanden, mens de bevæger sig frem og tilbage i komplekse lag af rytmer og musik. De to sangere improviserer ubesværet og sætter lytterens fantasi i friløb. Deres lyd er inspireret både af folkemusikken og af sangteknikker fra den traditionelle musik fra Bulgarien, Polen og Sverige. The Art of Escapism lader sig i høj grad inspirere af de omgivelser, som de optræder, hvilket gør hver koncert unik.

 

“de to vokaltalenter (…) skaber musikalske fabeldyr, der panorerer sig rundt mellem højtalere og spinner, brøler og kvidrer med hypnotisk effekt. Svenske Lo Ersare og polske Ania Rybacka skal opleves i deres levende arbejde med musikken, der springer frem som en prægtig kimære af Spiritualized, The Knife og Björks Medulla.” skrev GAFFA om The Art Of Escapism og tildelte duoen fem stjerner.

 

Til koncerten kan man også opleve endnu en talentfuld improvisationsmusiker.

 

Rasmus Svale…

…er en tubaist og improvisationsmusiker med base i København. Han har i løbet af de sidste par år udforsket tubaens uendelige muligheder som soloinstrument, herunder forstærket og med effekter. I 2017 udgav han hele 12 albums, et om måneden, og hvert album med et nyt koncept. Denne aften fremfører han et værk lavet specielt til efterklangen i Brønshøj Vandtårn.

 

Billetter til 80 kr. / 50 kr (studerende) købes i døren.