Månedens udstiller i Pilegården giver også koncert

Anders Ulstrup udstiller hele april, og giver en gratis jazzkoncert med sit band ESW onsdag den 11. april kl. 19.

Noget af det, som karakteriserer Anders Ulstrups jazzportrætter er evnen til at male musikken med ind i portrætterne af jazzmusikere, så malerierne emmer af musikalitet. Anders Ulstrup er selv jazzmusiker og er med til at levere den perfekte lydside til udstillingen, når han giver koncert med sit jazzband ESW onsdag den 11. april kl. 19 i caféen (fri entré). 

– Jeg ønsker at indfange musikkens natur, stemning og miljø i mine billeder snarere end at opsøge total portrætlighed. Mange musikere, hvis musik vi føler os fortrolige med, har vi jo kun oplevet via CD, plader, DVD eller koncerter. Når vi synes, at vi genkender deres ansigtsudtryk eller kropssprog, – ja, så er det måske et pladecover eller billeder fra en avis eller et musiktidsskrift, som vi genkender, siger Anders Ulstrup.

Hans rejseoplevelser på Færøerne og i Norge har desuden givet ham lyst og inspiration til at tage landskabsmaleriet op igen, lige som rejser på Grønland og i de franske og schweiziske alper har appelleret til denne del af motivkredsen.

Alle de udstillede malerier er til salg. Se udstillingen i hele april måned i Café Pilens åbningstid.