Mandagsgrin i comedyklubben i næste uge

 

 

Foto: Lasse Lagoni

Mandag den 7. oktober kl. 20 kan Brønshøjs egen comedyklub med den faste vært Frederik Rosgaard i spidsen byde velkommen til endnu en aften med stand up topklasse.

Heino Hansen har skabt sig en kometkarriere inden for stand-up. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i “DM i stand-up” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumsfavorit og nr. 2 i selve finalen. Comedy-fans kender ham også fra de to shows “Heino & Jakobs onemanshow” (2013) samt “Heino i Hegnet” (2016), en udsolgt tour der af Zulu Comedy Festivals anmelder blev belønnet med ordene “en kæmpe succes”.

Heino er netop nu aktuel med sit nye show “Heino What You Did Last Summer”, hvor stand-up møder impro og mon ikke aftenens optræden vil byde på en bid eller to herfra? Han har netop optrådt for fulde huse på Bremen, så målt op mod det venter der publikum en ret eksklusiv og intim oplevelse.

Anders Nielsen

Anders Nielsen er født og opvokset i Næstved og i dag bosat i Valby. Anders blev af omveje ledt ind på en erhvervsuddannelse og fik i 2011 sit svendebrev som tømrer. Året efter begyndte han at lave stand-up.

Han gik for nyligt viralt med et opslag, der gik i rette med fordomme omkring håndværkere. ”Hver sommer, når jeg ser glade studenter i bybilledet tænker jeg: ”Hold kæft hvor VAR det en god tid, men hvor ER det godt at jeg læste videre og blev håndværker!”, lød opslaget blandt andet, som blev delt mere end 31.000 gange. Hans baggrund som håndværker finder da også vej til scenen eksempelvis i onemanshowet ”En Håndværkers Beretninger” under Zulu Comedy Festival.

 

Billetter til 125 kr. fås på pilegaarden.kk.dk