Niels Skousen optræder i Pilegården

Få musikere formår som Niels Skousen at bygge bro mellem 68-generationen og nutidens unge. Lørdag den 1. september kl. 20 kan man høre den 72-årige sanger og sangskriver udfolde sit unikke lydunivers i intime rammer i Pilegården.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer. Han bragede igennem i 1971 med det stadig mesterlige ”Herfra hvor vi står” sammen med den evige Peter Ingemann og et solidt hold hippiemusikere.

Nu, i et nyt årtusinde, er han blevet en eftertænksomt reflekterende vismand. Sangteksterne rummer det hele: Anfægtelse, sagtmodighed, harme, ømhed, undren, ydmyghed, raseri og den der møgbeskidte kærlighed, et hav af positioner og tilstande, der afslører sig sang for sang for lytteren, som tilmed vil kunne genkende sig selv i de fleste af dem.

Det er langtidsholdbar poetisk folk-rock. Og det er labelbossen og musiker Nikolaj Nørlund fra Pladeselskabet Auditorium, som har produceret de seneste albums med stor succes. Der er få ledige billetter til koncerten som kan købes på pilegaarden.kk.dk

 

Flere markante navne lægger vejen forbi Brønshøj i den kommende tid. Torsdag den 4. oktober kan man således høre det musikalske makkerpar Alberte Winding og Andreas Fuglebæk og onsdag den 31. okt. giver den tidligere Love Shop-sanger Jens Unmack en solokoncert. Når juletiden så småt nærmer sig, nærmere bestemt tirsdag den 11. december kan man opleve Søs Fenger med band.