Pejsegaarden indbyder til forrygende festlig aften med god mad og sjov underholdning

Siden Ronnie og Nikolai Handskemager overtog Pejsegaarden i Husum for omkring fem år siden, er der virkelig sket ting og sager. Først og fremmest er der kommet nyt liv i det gamle kendte dansemekka, og nu byder parret på en festlig aften med god mad og sjov underholdning. Det sker fredag aften den 27. marts, hvor showparret Stine & Martin står på plakaten.

 

                       Fredag den 27. marts kl. 18.30

– Vi har så mange ting vi gerne vil, og nu er vi glade for at kunne byde alle ind til en forrygende festlig aften med god mad og sjov underholdning. Jeg kan kun opfordre til at tage vennerne og veninderne under armen og få en kæmpe oplevelse i Pejsegaarden når Stine og Martin kommer på besøg med deres revyshow, siger Nikolai Handskemager til netavisen.

Showparret Stine & Martin, har de seneste år taget publikum med storm. Deres humoristiske og nærværende tilgang til publikum har sørget for røde lygter gang på gang. De har en fortid i blandt andet Tivoli Cabaret, Bakkens Hvile, Skagen Revyen og Cirkusbygningen i København. Deres underholdning er en blanding af revy, sjove historier og store syng-med showmedleys.

Mens publikum nyder Pejsegaardens tre retters menu, så ”popper” Stine og Martin op med indslag der er pakket ind i Las Vegas lysshow.

Noget for alle og 5 stjerner fra Børsen.

– Vi går meget op i at showet er visuelt flot og at publikum får noget underholdning, som de kan grine af, siger Martin Knudsen. – Vi synes, at folk trænger til at grine, så den eneste dybe tallerken man støder på i vores show, er allerhøjst den fra forretten. Netop deres humor fra Skagen Revyen, har flere gange sikret dem 5 stjerner i blandt andet Børsen.

Hemmeligheden er nærvær.

– I dag kan alle sidde hjemme og nyde deres store fladskærme med surroundsound, men de kan ikke opleve nærværet. Nærværet kommer publikum helt sikkert til at mærke, når vi med kærlig hånd tager fat i dem fortæller Stine Bruun, og hun ved, hvad hun taler om, som tidligere Bakkesangerinde og hurtig i replikken, når det mandlige publikum spiller op. – Der er jo heller ikke noget at sige til, at især mændene kommer med sjove kommentarer, når hun står i kjoler, med barmen i festhøjde, indskyder Martin Knudsen med et skævt smil.

Så her er chancen for at lave en rigtig 2700-hygge og festaften i Pejsegaarden. Gå ind og bestil billetter på

                                https://billetto.dk/e/stine-og-martin-pa-pejsegaarden-billetter-399627. 

Det koster kun 445.- pr. næse incl. tre retters menu og underholdning – og så er der selvfølgelig dans bagefter !