Reparationscafé i Pilegården på mandag ..

Niels Jørgen Madsen er en af de frivillige ”fiksere” I Reparationscaféen, som han selv har været med til at starte.

Vil lampen ikke lyse? Vil køkkenmaskinen ikke starte? Mandag den 30. oktober kl. 17-19 kan man kigge forbi og give sine defekte sager nyt liv.

I en baggård på Brønshøjvej bag Kulturhuset Pilegården er en hyggelig reparationscafé startet op, hvor lokale folk mødes om at give brugte ting nyt liv. Hvad man kan få fikset afhænger af, hvem der melder sig under fanen og hjælper med at fikse. Værktøjet er det, men reservedelene medbringer man selv. Og har man selv hænderne skruet ordenligt på, så er man også meget velkommen.

Som noget nyt kan man nu også give sit tøj en kærlig behandling, hvis der er faldet en knap af eller kommet et hul i yndlingsbukserne. Et par kyndige hænder sidder klar til at hjælpe og kigger man forbi, så kan man også selv at lære en ting eller to om at reparere og være bedre rustet til at klare en reparation selv næste gang.

Til reparationscaféen kan man ligeledes få fikset mekaniske og simple elektroniske ting. Det kan være ungernes legetøj, der driller eller et lidt dyrt elektrisk værktøj, der strejker.

Reparationscaféen er altid på udkig efter “fiksere”, der er gode til at reparere. Måske kan man en haj til at sy/strikke, lodde, fikse en computer eller en Mac, eller måske er måske kan man få en defekt smartphone til at lyse op. Arbejdet er frivilligt, men til gengæld gør man en god gerning. Det er ikke afgørende, at man kan komme hver gang. Tjansen kan forhåbentlig gå på skift med tiden.

Ønsker man at melde sig på banen som ”fikser”, så dukker man bare op eller kontakter Mette Bøgelund på metteb@kff.kk.dk eller tlf. 27 15 68 43. Det er gratis, der er kaffe på kanden og alle er velkomne.

Der er reparationscafé igen den 27. november kl. 17-19.