Tom Donovan giver koncert i Pilegården.

Onsdag den 9. september kl. 20 er der traditionelle irske ballader, masser af stemning og højt humør, når troubadouren Tom Donovan giver koncert i Pilegården.

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring, og så har han i de sidste 22 år boet i Danmark. I 38 år har han været professionel musiker og givet i omegnen af 150 koncerter årligt. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen “101 Songs and Ballads from Ireland”, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. Han har udgivet adskillige soloalbums herefter, herunder sit nyeste album “Portrait”.

Billetter koster 100 kr. Cafe Pilen serverer samme aften dagens varme ret kl. 17-19.30. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.