Trier, Holtsø & Wittrock på fredag i Pilegården

I den kommende tid slår tre markante musikere sig sammen og turnerer på de danske landeveje. Fredag den 9. marts kl. 20 giver de koncert i Brønshøj.

 

I starten af januar 2018 udsendte Holtsø, Trier og Wittrock en single, som blev startskuddet på en fælles akustisk turné. Tilsammen har de et enormt bagkatalog at trække på, og man kan se frem en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist, der rækker ud over scenekanten i Kulturhuset Pilegården.

Jes Holtsø

Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets Danske bluesnavn.

Tobias Trier

Fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo. En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor-musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert andet år, siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner i år 2000. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

Morten Wittrock

Har været professionel musiker siden sit 18 år og er I Danmark især kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret et utal af cd’er både i Danmark og USA, ligesom han flere gange har været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 en pris fra Old Time Country Music Hall of Fame for Årets Rockabilly Album i USA.

Kort sagt: Der kommer ikke til at mangle talentmasse på scenen denne aften. Aftenen byder både på trioens fælles repertoire, ligesom de hver især giver smagsprøver på, hvad de står for.

Billetter koster 120 kr.