Trods vejrudsigten - så er der jazz i Pilegården tirsdag aften !

Sommeren er stadig  over os, og det fejrer den lokale forening JazzPetanque med en stribe gode jazzkoncerter på den akustiske scene i Pilegårdens hyggelige have. Som altid er det musikalske niveau højt, når den traditionelle jazz’ ypperste og mest erfarne repræsentanter møder morgendagens jazznavne.

Esben Just har dedikeret sig selv til musikken, som vi kender den fra New Orleans: sumpet, groovy og medrivende. Han er en af de bedste New Orleans-pianister og sangere på vores egne breddegrader med sit gyngende flygel og den pågående stemme. Man kan glæde sig til en koncert i selskab med en unik pianist, der vil tage tilhørerne med på en rejse, hvor man både vil komme til New Orleans, ud på kanten af sædet og dybt ind i musikken.

På Saxofon, finder vi Jakob Dinesen, der med sine mangeårige erfaringer har boltret sig med sin saxofon over det meste af verden, herunder Afrika, Cuba, Thailand, USA, Japan, Australien m.fl. Han har modtaget stort set alle de priser, man kan få i Danmark: Grammyer og solistpriser. Derudover finder vi Anders Fjeldsted på bas, som de sidste par år er blevet en af sin generations mest efterspurgte i Danmark. Han har spillet med en lang række store danske og udenlandske jazznavne, herunder Rodney Green, Carsten Dahl, Anders Bergcrantz, George Garzone og Alvin Queen. Den lokale komponist og arrangør “Fessor“, som har spillet jazz siden 1956, vil naturligvis være at finde på trombonen og på trommer finder vi Morten Ærø, som har masser af koncerter bag sig i forskellige konstellationer, herunder på Det Kongelige Teater.

Mad

Grillen tændes kl. 18.00 hvor medbragt mad kan tilberedes.
Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes i Café Pilen.
Derudover kan der forudbestilles smørrebrød på tlf. 61453624 (senest fre. 2. aug.)

Sommerjazz i Pilegårdens have er arrangeret af Klubben JazzPetanque med økonomisk støtte fra Bellahøj Kræmmerfestival. Koncerten afvikles i samarbejde med Kulturhuset Pilegården, Café Pilen og Ole ”Fessor” Lindgreen.