Imponerende at Wallmans kan blive ved at levere underholdning i topklasse år efter år

Onsdag i sidste uge havde Wallmans premiere på sæsonens nye show med titlen “Rock og store savnede stjerner”. En fast årlig og festlig begivenhed, som man altid kan se hen i mod med store forventninger. Måske også en vis spænding, for spørgsmålet melder sig hver gang – kan Wallmans blive ved med at levere super underholdning år for år. Og svaret har indtil nu været det samme – ja det kan de ! Man må virkelig imponeres af alle de musikalske indslag, der kommer successivt i løbet af aftenen. Folkene som leverer showet er alle fremragende, og det gælder både sangere og dansere. Koreografi og lyd sidder lige i skabet, og så er der til stadighed overraskelser med hensyn til muligheder på scenerne og nye tiltag.

Traditionen tro står den på en dejlig menu, og mens man indtager den, bydes der så ind i mellem på super underholdning. Og det er som sædvanlig meget charmerende, at det er de optrædende kunstnere, der serverer ved bordene.

Netavisen har overværet de sidste års premierer, og vi kan godt ærgre os over, at karakterskalaen kun går til 6 stjerner. Men dem leverer vi allerede her ******. Det hele hænger så godt sammen, at succesen endnu engang er stensikker.

Skal vi komme en anelse malurt i bægeret, så er det måske, at der er lidt for meget hård rock i løbet af forestillingen. Sikkert til glæde for de helt unge knapt så meget for de lidt ældre.

Vi lader Wallmans selv præsentere det nye program, som byder på følgende:

Rock og store, savnede stjerner

Årets show, ENTOURAGE, åbnes med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.

Fra den franske cabaret til H.C. Andersen

Senere tager vi en tur til den forførende franske cabaret, når vi besøger en af verdens mest elskede og romantiske musicalfilm. Du kan også glæde dig til at blive draget ind i H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

Spektakulær akrobatik

Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik er der heller ikke sparet på! Glæd dig bl.a. til et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. Denne sæson får du også mulighed for at opleve en af cirkustraditionens ældste discipliner: linedans. Vera Kaijanen har tidligere turneret med verdenssuccesen Cirque du Soleil, og nu kan du opleve hende balancere hen over hovederne på alle gæsterne i den store Cirkussal.

Underholdende cirkusartisteri

Vi er utrolig stolte over at kunne byde Benny Schumann velkommen tilbage her i Cirkusbygningen, hvor han første gang optrådte som 5-årig. Benny skal underholde med sit spændende tallerkenjonglørnummer, som han første gang imponerede med helt tilbage i 1967, og som derfor har 50 års jubilæum i år.

Tid til at fejre

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. Selvfølgelig har vi også i år dedikeret et shownummer til netop at fejre jeres mærkedage, – og i år vil endnu flere gæster få lov at nyde et øjeblik i spotlightet. Glæd dig til en god portion humor, kærlighed og fest.

Finale med ”the queen of pop”!

Når alle er fejret, desserten er spist og stemningen er på sit højeste, eksploderer festen i showets finale, hvor hovedpersonen er ingen mindre end ”the queen of Pop”: Madonna. Lad dig rive med på en musikalsk og visuel rejse gennem dronningens farverige og spektakulære historie. Og forsøg ikke at sidde stille, men bare ”Express yourself”!

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans Cirkusbygningen, og de har alle ladet sig underholde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

Ny scene – ny og større oplevelse

I den kommende sæson 2017/18 glæder vi os til at kunne præsentere jer for resultatet af et projekt, som vi har arbejdet på de sidste tre år: en ny scene med tre store LED-skærme. Effekten ved den nye scene er et helt ubeskriveligt 180 graders synsfelt i Cirkussalen! Vores historiske Cirkusbygning fra 1886 er altså nu forsynet med både surroundsound og surroundview, og det betyder, at du kan se frem til en helt uforlignelig oplevelse. Man vil blive fuldstændig omsluttet af indtrykkene fra showet, og hele oplevelsen bliver langt stærkere og mere overvældende.

Efter selve showet åbner natklubben, som må være Københavns mest suveræne

Velkommen til ENTOURAGE i Wallmans i Cirkusbygningen!