Velkommen i HONGYU Sushi & Buffet på Islevhusvej

Juan Chen – ny restauratør på Islevhusvej 32 – glæder sig til at servere lækker sushi og kinesisk buffet for sine gæster

Det er en glad og stolt Juan Chen, som for første gang står i spidsen for sin egen restaurant. På Islevhusvej 32 overtog hun tidligere på året Restaurant FU Yi, og efter en større modernisering kan hun nu byde alle velkommen i HONGYU Sushi & Buffet.

Juan Chen kom til Danmark for otte år siden og har i dag permanent opholdstilladelse. Hun bor privat i bydelen og er faldet fuldstændig for Brønshøj-Husum. Det har blandt andet gjort, at hun har været aktivt medlem af Natteravnene de seneste fem-seks år. Hun bruger meget af sin sparsomme fritid på frivilligt arbejde og er i følge venner og bekendte en meget hjælpsom person.

Hele inventaret af møbler er skiftet ud, så alt står nyt og indbydende.

Gennem en del år var Juan Chen medarbejder i Restaurant Ya Ya på hjørnet af Frederikssundsvej og Havdrupvej, men nu syntes hun, tiden var inde til at få sit helt eget spisested, og da Restaurant Fu Yi på Islevhusvej var til salg, slog hun til. Siden har der været livlig aktivitet på adressen. Stedet er blevet moderniseret, har fået nye toiletter og helt nyt inventar.

– Der kommer naturligvis til at ske nye ting i restauranten, fortæller Juan Chen. – Vi præsenterer fuldstændig frisklavet sushi, som laves umiddelbart efter bestillingen. Det er noget, vi går meget op i – og alle varer og ingredienser er helt friske. Men alle skal lige være klar over, at vi sideløbende har vores store og lækre kinesiske buffet. Man kan også bestille kinesiske retter. 

Toiletterne er fuldstændig lavet om, så de fremtræder nye og pæne.

Navnet på restauranten er ikke tilfældigt. Den er simpelthen opkaldt efter Juan Chens datter HongYu, og hun vil sammen med sin mor være fast inventar i det daglige. Og apropos det – der vil hver dag ugen igennem være åben mellem kl. 14-22. Restaurant HONGYU tager også imod selskaber – store som små – det er blot at ringe og aftale nærmere.

Som noget nyt hører der til hver buffet flere slags is, frugt og gratis kaffe og kage. – Det runder ligesom måltidet og aftenen af, siger Juan Chen med et smil. – Især børnene vil elske at slutte af med is, mens de voksne kan sidde og nyde en god kop kaffe og en kage.

I anledning af overtagelsen giver Restaurant HONGYU 10 procent på regningen, hvis man bare kommer og siger: “Vi skal hilse fra netavisen”

Der er endvidere en måneds special tilbud på take away sushi, se annoncen andetsteds i netavisen.