Wallmans topper med nyt forrygende show

Lad det være sagt med det samme. Netavisens udsendte har været til adskillige Wallmans premierer gennem de seneste 16 sæsoner, men aldrig oplevet et så stærkt show som i år. Man kalder det for “CARNIVAL – Danmarks største Dinnerparty”, og her får publikum smæk for skillingen fra det sekund, showet begynder, til det afsluttes med en super Queen afdeling.

Hvordan Wallmans bærer sig ad skal være usagt, men de kunstnere man formår at samle til alle deres shows, gør det aldeles fremragende og professionelt. Det gælder sangere, musikere og artister. Og i år prøver man så noget nyt, hvor man kommer endnu tættere på publikum.

Der er også skruet op for humoren, idet man har engageret den engelske performer Abigail Collins.

Hun har bl.a. optrådt på West End og National Theatre i London. Hendes indslag er ret så frimodige og kører helt op til grænsen, men måden hun gør det på er bare yderst sjov og charmerende.

Det nye store Dinnerparty har en super blanding af danske og internationale artister, og som nævnt fremfører alle deres numre på et højt niveau. “Carnival” indeholder bl.a. en Eurythmics og Queen afdeling, og når de køres, gynger hele den gamle cirkusbygning.

                

Undervejs i underholdningen serverer Wallmans en udsøgt menu, som vi også må placere meget højt. Det hele er ganske enkelt sindssygt lækkert.

Showet er meget varieret. Her er en afdeling under temaet “When we were Young”

Konceptet i Wallmans er ganske enkelt genialt. Ikke et sekund er der fred og ro. Vi kan varmt anbefale at kigge ind til en stor og glad oplevelse.

++++++ (seks stjerner)

(Foto: John Resborn)

Lidt fakta:

Kigger man lidt tilbage i historiebøgerne, så er det 16 år siden, danskerne for første gang kunne opleve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen i København. Og hvilke 16 år der bare fløjet afsted med den ene succes efter den anden. Over 800.000 har oplevet Wallmans i København, og det stopper ikke her !