IF Stadion er Brønshøjs stolthed for øjeblikket !

Vi må starte med at tage hatten af for IF Stadion. Gennem de seneste sæsoner har vor lokale håndboldklub ligget til oprykning, men det er glippet på den ene eller anden måde indtil nu. Alligevel har man ikke ændret på ambitionsniveauet før dette års turnering – og søndag eftermiddag satte Stadions spillere en tyk streg under målsætningen – at avancere til landets næstbedste håndboldrække – 1. division.

Klar til kamp. IF Stadions spillere og trænere samles før opgøret mod TIK Tåstrup. – Vi skal beholde vores 1. plads – og det skete så …

Topopgøret mod TIK Tåstrup blev et på mange måder fantastisk velspillet og spændende topopgør i ECV-hallen, og efter 12-12 ved pausen kunne Brønshøjmandskabet trække sig ud af kampen med en sikker sejr på 27-21 efter en fortræffelig indsats. Netavisens udsendte fik før opgøret opskriften, man ville gå efter – et fysisk orienteret forsvarsspil – og så ellers gå efter at udmatte modstanderne.

Mål til hjemmeholdet. Kampen blev spillet i et flot tempo, og Stadions spillere holdt til sidste sekund.

Det hele holdt til sidste sekund. Hjemmeholdet spillede en super kamp, og der blev gået til stålet med brask og bram. Tåstrup fik alene i 1. halvleg fem straffekast, som de scorede på. Efter pausen fik de endnu nogle stykker, hvoraf et enkelt blev brændt. Men straffekast eller ej – Stadions spillere ville have sejren og beholde den flotte førsteplads, holdet erobrede sidste weekend. På et tidspunkt i 2. halvleg var der lidt stillingskrig ved stillingen 20-17 til Stadion. Der gik faktisk længere tid, før det næste og meget vigtige mål blev scoret – og det faldt under stor jubel til Stadion.

Tåstrup scorer i 1. halvleg og reducerer til 6-4 – især i første halvdel af kampen, var det ganske jævnbyrdigt

Kampen blev betegnet som et topopgør – og det levede den op til. Begge mandskaber havde klasse !

Slutresultatet blev så 27-21 – og dermed kunne spillerne række armene i vejret og juble over endnu to vigtige point.

Så er den hjemme – Stadion bringer sig på 27-20 – og selvom TIK Tåstrup reducerede til sidst på straffe, ændrede det ikke på den flotte og sikre sejr.

Der hersker ingen tvivl om, at IF Stadion for øjeblikket er Brønshøjs stolthed !

Næste opgave er lokalderbyet i Rødovre mod hjemmeholdet. Et opgør der som regel er tæt og spændende, men med Stadions stabile styrke, tror vi på endnu to vigtige point. Også selvom holdet stadig er svækket af skader.