IF Stadion viste stor moral og vandt opstartsgyser i Næstved

Torsdag aften lukkede Herlufsholm Idrætscenter dørene op til et opstartsbrag mellem to rivaliserende hold i 2. division, pulje 3, Næstved/Herlufsholm og IF Stadion. Mens udeholdet fra Brønshøj har haft en flot opstart med en række flotte sejre over dygtige mandskaber, har det stået en smule anderledes til hos hjemmeholdet fra Sydsjælland, der har hakket mere i det i opstartskampene – senest til et nederlag mod SUS Nyborg i en testkamp.

Trods store vanskeligheder undervejs i kampen, hvor Stadion på et tidspunkt i sidste del af opgøret var bagud med hele fem mål, viste Brønshøj mandskabet så stor moral, at det lykkedes at vende hjem med en sejr på 25-21. Fantastisk godt kommet igen af spillerne !!

Jævnbyrdig start

Hjemmeholdet kunne dog støtte sig til de godt og vel 300 tilskuere, der larmende havde fundet vej til dagens kamp. De gav hjemmeholdet et fint rygstød, der bevirkede, at sydsjællænderne hurtigt kunne bringe sig foran 1-0. Stadion kom dog hurtigt efter, og holdene fulgtes godt af i hele den målfattige halvleg, der sluttede 10-9 til Næstved. De første 30 minutter bar præg af to dygtige forsvar, der gjorde livet svært for angrebsspillerne. Næstved gjorde også livet svært for sig selv, da halvlegens store profil Oliver Horst fik rødt kort for en usædvanlig hård tackling i en kontrasituation.

Efter pausen havde Næstved fuldstændigt momentum. Hjemmeholdet lagde flot ud anført af tilbagevendte Jasper Jacobsen, der er stødt til Næstved fra Roskilde Håndbold. Storskytten kunne score uden besvær i en periode, hvor Stadions angrebsspil hakkede en smule. Næstved kunne 13 minutter før tid notere sig for en føring på 16 – 11 i en kamp, der så ud til at være lukket og slukket. Men Stadion ville det dog anderledes, og med tre hurtige scoringer i rap fra højre fløjen Jónn Torfinnsson og en række stærke redninger fra keeper Mads Lockenwitz Jørgensen, så var Stadion pludselig tilbage i opgøret. Næstved fik herefter en udvisning, som kunne bringe Stadion op på lige, hvilket stregspilleren Mikkel Wager udnyttede til fulde.

Næstved havde dog mere i posen og kom tilbage på sejrssporet med en føring på 20-18 – og her lignede det for alvor at Stadion var knækket. Casper Eghøj trådte dog i karakter og tog i den grad sit hold på ryggen i den afgørende fase af kampen. I de sidste otte minutter kunne playmakeren notere sig for hele fire scoringer og to assists, hvilket var stærk medvirkende, til at IF Stadion kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en hård arbejdssejr på 21-25.

Næste opgave for IF Stadion er Furesø Håndbold på hjemmebanen i EnergiCenter Voldparken på fredag den 29. september klokken 20:30, mens Næstved skal en tur til Rødovre for at møde Rødovre HK. Den kamp spilles lørdag den 30. september klokken 14:30.