Igen mange mål i Fix opgør - her er referatet fra kampen !

Vi har skrevet om det et par gange – at der er målfest, når Fix er på banen. Det var også tilfældet i lørdagens kamp i Pilesvinget mod CBS Sport. Hele syv af slagsen, men desværre med færrest til hjemmeholdet, som tabte 3-4.

CBS startede kampen godt og kom allerede foran efter 5 minutter. Kort efter blev FIX’s målmand, Johan Lyngfeldt, skadet og Chriss Jacobsen måtte overtage handskerne.

CBS udbyggede føringen til både 0-2 og 0-3 før FIX vågnede op og begyndte at dominere kampen og skabte chancer. Lige før pausen reducerer Jakob Kronbøl på straffespark.

I 2. halvleg dominerede FIX fra første fløjt, men hjemmeholdet havde meget svært ved at score på deres mange chancer. I 70. minut udbyggede CBS føringen til 1-4, men FIX troede forsat på et godt resultat.

Morten Lauritsen var på pletten kort efter og reducerede til 2-4, og derefter reducerede Jakob Kronbøl endnu en gang på straffe til 3-4.

FIX pressede på i de døende minutter, men det blev ved de 3-4.

Kampens spiller blev Morten Lauritsen, som leverede en flot præstation.

Fredag aften i næste uge kl. 19.30 skal Fix drengene en tur i Ryparken for at møde FK Prespa. Det er igen et af de hold, der ligger i øverste halvdel, så det er bestemt ikke nogen let opgave. Men lad os håbe, de rødhvide får gang i sejrene igen !